گروه سلامت: نمک، مهمترین چاشنی غذایی محسوب میشود که عامل طعم و مزه مطلوب خوراکیها میشود اما افراط در مصرف آن زمینهساز بیماریهای مختلف میشود. مصرف زیاد نمک میتواند با تظاهرات مختلف جسمانی همراه باشد که شناخت آنها میتواند به اصلاح عادت های غذایی و ...
گروه سلامت: سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
...
گروه علمی: تایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که آیا میتوانید بگوئید حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که دولت توصیه کرده، چقدر است؟ یا این که ...
گروه علمی: نمکی که در سیارکها یافت میشود، میتواند چگونگی ظاهر شدن آب روی کره زمین را فاش کند.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که پژوهشگران نمیتوانند از سیارک ایتوکاوا (Itokawa) دست بکشند و دلیل خوبی هم دارند.پس از کشف پیروکسین(pyroxene) که حاوی آب در ساختار بلوری خود است،...
گروه علمی: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که آیا میتوانید بگوئید حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که دولت توصیه کرده، چقدر است؟ یا ...
گروه علمی: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه میکنند، چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که «آیا میتوانید بگویید حداکثر میزان مصرف ...
گروه سلامت: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه میکنند، چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز،وقتی از این افراد سوال شد که «آیا میتوانید بگویید حداکثر میزان مصرف ...
گروه سلامت: رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خلخال گفت: مردم ایران ۲ برابر متوسط جهانی نمک مصرف میکنند.به گزارش سیناپرس، عمران خسروی، رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خلخال روز گذشته در آیین نواخته شدن زنگ هفته سلامت در دبستان ناصری شهر خلخال اعلام کرد: مصرف بیش از اندازه نمک ...
گروه علمی: سازمان بهداشت جهانی(WHO)برای اولین بار در تاریخ خود،گزارشی درباره اثربخشی سیاستهای عمومی برای کاهش مصرف نمک در سراسر جهان منتشر خواهد کرد.این موضوع بسیار مهم است،زیرا کاهش مصرف نمک میتواند طول عمر را افزایش داده و احتمال بروز بیماریها را کاهش دهد.
به گزارش بهداشت...
گروه سلامت: نمک چاشنی است که میتواند غذا را خوش طعم و به عنوان یک نگهدارنده عمل کند. نمک حاوی حدود ۶۰ درصد کلرید و حدود ۴۰ درصد سدیم است. تقریباً همه غذاهای فراوری نشده مثل سبزیجات، میوه ها، آجیل ها، گوشت ها، غلات کامل و غذاهای لبنی، به اندازه اندکی سدیم دارند.
به گزارش خراسان، ...
گروه جامعه:سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازهای درباره فواید کاهش مصرف نمک برای سلامتی اعلام کرد: جهان در حال دور شدن از هدف خود برای کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در سطح بینالمللی تا سال ۲۰۲۵ است.در این گزارش تاکید شده است که اگرچه تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO به هدف تعیین شده در سال ۲۰۱۳ متعهد ...
گروه سلامت: دادههای مطالعهای جدید نشان داد کاهش مصرف سدیم در افراد مبتلا به نارسایی قلبی که بنابر آمار رسمی، دستکم شش میلیون بزرگسال آمریکایی به آن دچار هستند، خطر مرگومیر را افزایش میدهد.
نمک نخوردن برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مثل نمک به زخم پاشیدن ...
گروه علمی: به طور کلی باور عمومی بر این است که مصرف نمک برای قلب مضر است اما یافته های جدید محققان نشان می دهد که مصرف کم نمک می تواند برای بیماران دارای نارسایی های قلبی مضر باشد.
به گزارش سینا پرس، پزشکان در حال حاضر رژیم کم سدیم را برای کاهش فشار خون و جلوگیری از تجمع مایعات و تورم توصیه می کنند....
گروه علمی: محققان کانادایی در بیانیهای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل میدهند. پیتزا، نانها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.
در صدر این ...
گروه علمی: آزمایشات نشان میدهد که مصرف بالای نمک برای برخی از باکتریهای روده کشنده است.
به گزارش بهداشت نیوز، در یک بررسی جدید آمده است: مصرف بالای نمک ممکن است به برخی از باکتریهای روده آسیب بزند و میتواند در بالا رفتن فشار خون و بروز بیماریهایی که سیستم ایمنی را تحت ...
گروه سلامت:عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که نمکهای صورتی، دریا و یا سنگ نمک سرشار از ناخالصی است، گفت: این نمکها خطر ابتلا به انواع سرطانها از جمله سرطان کبد و مثانه را افزیش میدهند.
به گزارش ایسنا، دکتر غزاله اسلامیان ...
گروه سلامت: مصرف نمک زیاد، شرایط آسم را تشدید می کند، یعنی اگر مستعد ابتلا به آسم هستید، بطور غیرمستقیم، بیماری شما را وخیم تر می کند.فقط غذاهای قنددار و چربیدار نیستند که قطر دور شکمتان را اضافه میکنند. نمک هم یک متهم اصلی است.
مولکولهای سدیم موجب میشوند که آب دور سلول...
گروه سلامت: نمک جزو چاشنی هایی است که نگرانی های بسیاری در مورد مصرف زیاد آن مطرح شده است. میزان مجاز نمک مصرفی یک قاشق مرباخوری در روز است، در حالی که که در ایران مصرف آن دو برابر میزان توصیه شده است. مصرف زیاد نمک باعث افزایش ریسک ابتلا به بیماری های مختلف از جمله فشارخون بالا، بیماری های قلبی عروقی ...
گروه علمی: بسیاری از افراد در طول روز دو برابر میزان توصیه شده، نمک مصرف میکنند و در نتیجه در یک دوره زمانی، این نمک اضافی می تواند سلامت آنها را تحت تاثیر قرار دهد. کاهش مصرف نمک برای کنترل بیماری هایی مانند فشار خون و حتی مشکلات کلیوی ضروریست.به گفته بسیاری از متخصصان، کاهش مصرف نمک در رژیم ...
گروه علمی: تحت کنترل نگه داشتن استرس کلید سلامتی و تندرستی شما است. اگر پیشتر چندین راه عالی را برای کاهش استرس میدانستید از جمله ورزش، مدیتیشن و خواب خوب شبانه اکنون متخصصان میگویند یک راه خاص وجود دارد که ممکن است بتوانید با ایجاد یک تغییر جزئی در زندگی روزانهتان آرامش خود ...